HTTPS/SSL Certifikater

Køb et SSL Certifikat til beskytte din Hjemmeside, Program, App eller Server

 • RapidSSL

  RapidSSL®-certifikater hjælper dig med at holde dine kunders transaktioner sikre med op til 256 bit datakryptering og site-godkendelse. Køb et certifikat og hastighed gennem tilmelding med automatisk validering af domænekontrol. Mest af alt er vores SSL-certifikater blandt de mest overkommelige i branchen. Vi holder vores omkostninger nede og overfører besparelserne til dig.

  From
  204,44 Kr/yr
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Fastgør dit websted hurtigt. GeoTrust® QuickSSL® Premium-certifikater er en af de hurtigste måder, hvorpå du kan begynde at beskytte online-transaktioner og applikationer med SSL. Med en automatisk godkendelses- og udstedelsesproces tager det kun få minutter at få dit QuickSSL Premium SSL-certifikat. Derefter er styring og fornyelse af dine certifikater et øjeblik. Med GeoTrust får du billig SSL uden at ofre komfort, valg eller pålidelighed.

  From
  488,98 Kr/yr
  Learn more
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard-certifikater hjælper dig med at sikre flere underdomæner med et lavpris SSL-certifikat udstedt til * .domæne.dk. Beskyt dine kunders personlige data med op til 256-bit kryptering. Automatiseret domæne kontrol validering gør site autentificering en brise. På RapidSSL tror vi på at levere den SSL-beskyttelse, du har brug for til en konkurrencedygtig pris.

  From
  922,25 Kr/yr
  Learn more
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Secure your domain and all same level subdomains fast. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certificates are one of the quickest ways to start protecting all your subdomains on a single certificate. Our automated email authentication process means you get your certificate in minutes. With QuickSSL Premium wildcard certificates, you get unlimited subdomains and on an unlimited number of servers - one certificate that will adapt as your business grows.

  From
  1.660,72 Kr/yr
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Forenkle certifikatstyring med bekvemmeligheden af et Wildcard-certifikat. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certifikater giver dig mulighed for at sikre flere underdomæner på et enkelt certifikat, hvilket reducerer ledelsestid og omkostninger. Uanset om det er din virksomheds hjemmeside eller din mailserver værtsnavn, beskytter følsomme oplysninger, er dit mål - og det er også vores mål.

  From
  2.717,24 Kr/yr
  Learn more
 • GeoTrust True BusinessID

  Business-class SSL-only better. Når det kommer til at vælge SSL-sikkerhed for din virksomhed, har du mange valgmuligheder. Med GeoTrust er beslutningen let. GeoTrust® True BusinessID SSL-certifikater giver dine kunder besked om, at dit websted er troværdigt, og at du tager deres sikkerhed alvorligt nok til at få dit certifikat fra en globalt tillidskendt autorisation.

  From
  612,77 Kr/yr
  Learn more
 • Secure Site SSL

  Protect your website or email traffic with industrial-strength 2048-bit encryption with a Secure Site SSL Certificate.

  From
  2.497,49 Kr/yr
  Learn more
 • Secure Site Pro

  With Secure Site Pro SSL offer high-assurance certificate with added features for comprehensive website security.

  From
  6.228,07 Kr/yr
  Learn more
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Lav en stærk sikkerhedsopgørelse med den grønne adresselinje. GeoTrust® True BusinessID med EV (Extended Validation) er vores premium SSL-sikkerhedsprodukt af erhvervsklasse, der visuelt bekræfter det højeste niveau af godkendelse, der er tilgængeligt blandt SSL-certifikater. Den grønne bar siger alt. Besøgende på webstedet opdager virkelig, når adresselinjen bliver grøn i deres browsere med høj sikkerhed, og organisationsfeltet begynder at rotere mellem dit firmanavn og GeoTrust.

  From
  1.107,94 Kr/yr
  Learn more
 • Secure Site EV SSL

  Secure Site Extended Validation (EV) SSL Certificates protect your most valuable assets–your customers and your brand–from phishing scams and online fraud.

  From
  6.228,07 Kr/yr
  Learn more
 • Secure Site Pro EV

  Secure Site Pro EV SSL is the highest authentication with extra features for comprehensive website security and robust protection against identity-targeted attacks.

  From
  9.382,78 Kr/yr
  Learn more

Hvad et SSL Certifikat?

SSL-certifikater aktiverer datakryptering på internettet og tillader, at data overføres sikkert fra en webserver til en browser. Med SSL kan dit websted bruge https-protokollen og vise et hængelås i slutbrugernes webbrowsere for at angive, at forbindelsen er sikker.

Hvorfor har jeg brug for et SSL-certifikat?

SSL-certifikater er en væsentlig del af internettet. De krypterer ikke kun kommunikation mellem din computer og serveren, hvor et websted er placeret, men de sikrer også, at et websted er, hvad det hævder at være.

Hvad er de forskellige typer af SSL?

Der er 3 forskellige niveauer af vetting at SSL-certifikater er baseret på. Domæne valideret (DV), Organisation valideret (OV) og Extended Validation (EV). Den væsentligste forskel mellem certifikattyperne vedrører de oplysninger, som certificeringsmyndigheden, RapidSSL, GeoTrust og Symantec kræver og validerer for at udstede et certifikat. De højere niveauer af certifikat kræver flere oplysninger, og vises ofte i browservinduet. EV SSL for eksempel forvandler browservinduet grønt og viser organisationsnavnet til besøgende for at generere mere tillid.

Hvad er et Wildcard SSL-certifikat

Et Wildcard SSL-certifikat giver de samme krypterings- og godkendelsesfunktioner som andre SSL-certifikater, men kan også anvendes til et ubegrænset antal underdomæner på et websted. Et Wildcard SSL-certifikat understøtter roddomænet (example.com) såvel som dets underdomæner. Lær mere

Hvad er fordelene ved et EV SSL-certifikat?

EV eller Extended Validation, er den højeste klasse af SSL til rådighed i dag og giver mere troværdighed og tillid til dit websted end andre SSL-certifikater. De omfatter funktioner som den grønne adresselinje og visning af dit firmanavn, der har vist sig at øge tilliden og forbrugertilliden.

Hvad hvis jeg allerede har et SSL-certifikat?

Du kan til enhver tid skifte til os. Vi tilbyder meget konkurrencedygtige priser, og hvis du allerede har et eksisterende certifikat, tilføjer vi eventuelle resterende gyldighed, som du har på dit eksisterende SSL-certifikat for konkurrenter, op til maksimalt yderligere 12 måneder. Lær mere

Our SSL certificates are from some of the most trusted brands in Online Security.