Lej en konsulent

Vi løser din IT opgaver uanset udfordring!

Alle kunder er forskellige, og har forskellige krav samt ønsker, vi prøver at opfylde dem alle ved at give vores kunder gode priser på kvalitets og fremtidssikret løsninger. Du kan se vores konsulent priser her, samt se hvad vi kan hjælpe dig med. Vi elsker udfordringer og er endnu ikke støt på en opgave vi ikke kunne løse. Vi gøre generelt meget ud af en opgave, hvilke på sigt har givet en stor fordel for kunden og os. Du er velkommen til kontakte os på vores Helpdesk, og vi ringer straks til dig.

Shared Hosting
Online Konsulent
650 kr pr.
time

Efter kl. 20.00 tillægges 250 kr. pr. time.

Prisen er eks. moms

Vores kompetente teknikere yder fjernopkoblet support

Kontakt os
Shared Hosting
Onsite Konsulent
850 kr pr.
time

Efter kl. 20.00 tillægges 350 kr. pr. time.

Prisen er eks. moms

Vores kompetente teknikere yder support når de er ude hos dig

Kontakt os

Hvad kan vi hjælpe med ?

Vi har kendskab til mange forskellige programmer, systemer og hardware. Vores primære kompetencer ligger i implementering og administration af netværksløsninger, baseret på Microsofts og Linux teknologier. Nedenfor kan du se nogle af de kompetencer og løsninger vi kan tilbyde

Besparing

Vi kan opsætte Opensource programmer/produkter på en Linux server, som kan spare dig for rigtig mange penge. f.eks. en Fil Server behøver ikke køre Microsoft, men kan sagtens køre Linux SMB som virker med Microsoft Logins - allerede her har du sparet Windows Licens og andre diverse licenser. Samme gælder for Mail, Databaser og andre programmer.

Server

Vi tilbyder alt fra den lille fil- og printserver, til større løsninger. Vi benytter Microsoft og Linux serverprodukter.

Backup

Valg af backupløsning, afhænger af dine behov og datamængder. Vi kan tilbyde mange forskellige backups metoder/programmer, som er sikre til backup af data og samt hele server. Vi kan også tilbyde online backup løsning.

Firewall og sikkerhed

I dag er det absolut nødvendigt med en firewall løsning. Med en professionel firewall, kan man gøre det svært for hackere og lignende, at få adgang til virksomhedens netværk. Vores foretrukne firewall produkt, Cisco og Zyxel, men vi kan også arbejde med de fleste andre mærker.

Mobile opkoblinger

Flere efterspørger mobile opkoblinger, som giver adgang til E-mail og kalender oplysninger på virksomhedens server.

E-mail og internet domæner

Vi administrerer gerne dine internetdomæner og E-mail adresser. Du kan samle alle dine domæner hos os.

Spam og antivirus

Spam og virus kan fjernes effektivt med en professionel løsning. Vi benytter en af verdenens førende udbyder inde for Antispam og Email scanning, for at beskytte dig mod virus. Vi Kan også tilbyde Antivirus beskyttelse at dine pcere og servere.

Virksomheds- og hjemmeopkoblinger

Vi kan hjælpe jer, med at forbinde virksomhedens afdelinger med hinanden, eller forbinde en ekstern arbejdsplads til virksomhedens netværk, via en sikker krypteret forbindelse. Så lad ikke tid og sted bestemme, hvor I vil arbejde på firmaets servere.